За нас

Канмак е официјален дистрибутор на BRITA, германскиот производител на филтри за вода за домаќинства. Веќе 50 години БРИТА е инволвирана во филтрација на вода, посветена на иднината на овој есенцијален ресор. Како лидер на интернационалниот пазар во категорија на филтер системи за домаќинства , БРИТА е фокусирана на визијата на Светот во кој водата за пиење со највисок квалитет е достапна за сите во секој момент.
Производи


Продажни места

КАНМАК ДОО СКОПЈЕ, – телефони за нарачки и информации 02/2770593, 071327597

увозник и единствен овластен дистрибутор во Македонија

e-mail: info@canmak.mk, интернет продавница: www.canmak.mk/shop

Овластени продажни места на КАНМАК:

ТИНЕКС: Супер Тинекс - Зебра, Раде Кончар, Годел, УСЈЕ, Драмски Театар; Тинекс маркет Шипад

ВЕРО: Центар-Џамбо, ГТЦ, Тафталиџе, Аеродром

ДРУГИ ГРАДОВИ - ВЕРО - ул. Игњат Атанасовски бб, Битола; ВЕРО - ул. Борис Кидриќ бб, Тетово; ВЕРО Џамбо Тетово ; Тинекс Дисконт - Бул. Гоце Делчев, бр.37/3, Прилеп; Супер Тинекс - 7ми Ноември, бб, Охрид; Тинекс Дисконт - Бул.Македонски просветители, бб, Охрид; Циклама - ул.Гоце Делчев 54, Гостивар
Контакт

  

 

© Канмак 2016 - Сите права се задржани

designed & developed by BTSAF