Fill&Serve Mind

Вкупен капацитет 1,3л.
Медицинска пластика без Бисфенол А
Најновото филтер шишенце од Брита ви обезбедува чиста вода со стил. Подигнете го нивото на вашите канцеларии или вашиот дом и импресионирајте ги гостите. Иновативниот филтер диск се менува месечно т.е. на секои 150л филтрирана вода. BRITA Fill&Serve Mind е произведен од медицинска пластика отпорна на температура до 50 степени што овозможува миење во машина за садови. Во производството на пластиката Брита не употребува поликарбонати па така нашите производи не содржат BPA т.е. бисфенол А, ниту фталати кои се употребуваат за омекнување на пластиката.
Fill&Serve Mind е опремен со мемо електронски индикатор кој ве потсетува по четири недели да извршите промена на филтер дискот.