Brita Fill&Go Active филтер шишенце сино + 1 микро диск

800.00ден

BRITA Fill&Go Active – паметен начин да бидете хидрирани кога сте во движење. Новото шишенце на Брита ја филтрира водата додека пиете. Ова шишенце со премиум квалитет и интегрирана филтрација со активен јаглен ја трансформира водата од чешма во вкусна, чиста и свежа филтрирана вода. Каде и да сте, само вметнете го Микро дискот со ActivSelect® Технологија и наполнете го шишето со вода. Овој производ безбедно се мие во машина за садови.
BPA free – пластика која не содржи Бисфенол А
Капацитет – 600 ml
Димензии – Висина: 220 mm, Дијаметар: 72 mm
Пасува на стандардни држачи за чаши
Fill&Go микро диск со ActivSelect® Технологија: се менува месечно или по 150л филтрирана вода,
намалува хлор, органски нечистотии и цврсти честички
Вклучен 1 BRITA Fill&Go микро диск
Боја: сина

5 in stock