Претплатете се на нашиот Newsletter

Добивајте известувања за нови производи на БРИТА, актуелни промоции и попусти, купони за попусти кои се достапни само за нашите претплатници, како и известувања за нови објави на нашиот блог со совети за здрав живот и еко-свест.

По внесување на име, и-меил адреса и кликнување на „Subscribe“, системот автоматски ќе Ви испрати порака на внесената и-меил адреса со линк за потврда на регистрацијата. Се додека не се потврди регистрацијата на тој начин, вашата и-мејл адреса нема да биде вклучена во листата за известувања. По кликнување на линкот за потврда, успешно е завршена Вашата регистрација.